Wielerkleding Profteams

Valuta:

 

FAQs

1. Kan ik vertrouwen om te winkelen op deze website?
Veel mensen zijn bezorgd over de veiligheid van online transacties. Wij kunnen u verzekeren van de veiligheid van de scheepvaart op onze website, alsmede de kwaliteit van de verkochte producten. Het is veilig om hier te winkelen, we niet doorgaan met uw betalingsgegevens op de website hebben na het winkelen. We hebben ook niet uw persoonlijke gegevens niet aan andere partijen.

2. Is mijn persoonlijke gegevens veilig?
Ja, op voorwaarde dat de informatie alleen worden gebruikt voor het maken van juridische documenten met betrekking tot de transactie en voor levering.

3. Is het veilig om mijn creditcard te gebruiken?
Het is veilig om met uw credit card. Omdat onze secure socket layer (SSL)-software is de industrie standaard en de beste software voor e-commerce transaction.It zal versleutelen uw creditcardnummer en de gedetailleerde informatie.

4. Kan ik ruilen of een bestelling annuleren?
Wanneer een bestelling wordt verzonden naar ons van onze site, hebben we de neiging niet te wijzigen of annuleren van uw bestelling. De bestelling wordt automatisch verwerkt zodra u klikt op "check out". U kunt contact met ons opnemen met onze klantendienst als u wenst om een verandering te maken zodra u wilt wijzigen. Echter, als gevolg van het bovenstaande kunnen wij niet garanderen dat uw bestelling zal worden gewijzigd. Wij sturen de producten na uw bestelling bij ons in een paar uur.

5. Hoe lang het zou duren om het product te leveren nadat de betaling heeft plaatsgevonden?
Wij leveren uw product binnen 2 werkdagen na transactie of over de geschatte leverdatum genoemd door u in het bestelformulier, indien deze later valt.

6. Als de bestelling verloren gaat tijdens het transport?
Wij leveren de bestelling opnieuw als deze is verloren tijdens het transport.

7. Wat zijn uw betalingscondities?
Wij aanvaarden de volgende kredietkaarten rechtstreeks met onze accountmanager: Visa, Master Card etc. Voor de eerste keer dat klanten, Zorg ervoor dat u uw bestelling te plaatsen naar uw factuuradres, of we zullen uw transactie te weigeren.
We hebben ook bestellingen die betaald worden via Western Union en overboeking, Als u wilt betalen door hen, neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie.